۱. طرز تهیه ته دیگ نان ساده

  1. نان لواش، نان سنگک یا نان بربری را به اندازه‌ ته قابلمه برش بزنید.
  2. قابلمه را روی حرات ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس روغن و کمی نمک را به آن اضافه کنید.
  3. پس از داغ شدن روغن، نان را در قابلمه قرار داده و کناره‌های اضافه‌ آن را جدا کنید.
  4. کمی روغن روی نان بمالید، برنج آبکش را در قابلمه ریخته و دم کنید.
  5. حرارت را کم کرده و ۴۵-۴۰ دقیقه صبر کنید تا برنج دم کشیده و ته دیگ نان آماده شود.

ته دیگ نان چهارخونه

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Randi WordPress and all Mixed Stuff Pasquale بدیجات روناس هر که دارد هوس کرب و بلا بسم الله یادآوری.... دوربین های دیجیتال آوازک بلبل ...چه كردم با خودم... هر چی بخوای هست